image

Varför anlita Quality?

Vi på Quality media gör det enkelt för dig som kund. Vi kräver inga långa bindningstider eller höga kostnader. Vi skapar ett gediget värde av vårt arbete där avtalet du erbjuds alltid är löpande.

Det betyder att du som kund varje månad kan se resultatet av vårt arbete och sedan välja att fortsätta vårt samarbete. Detta har gjort att vi sticker ut i branschen och något vi är otroligt stolta över.

image

Vilken sorts annons passar er bäst?

Ordet sökordsoptimering har de flesta företagare hört talas om. Detta betyder att man matchar rätt sökning mot rätt företag, tjänst eller produkt. Dessa sökresultat placeras i toppen på Google, är märkta med ordet “annons” och är en grundpelare i de flesta företags digitala marknadsföring.

Displayannonsering i Googles nätverk är där er verksamhet kan synas på relevanta bloggsidor och nyhetssidor inom Googles partnernätverk. Displayannonser är bildannonser som kan växla i innehåll eller stå statiskt och går även under namnet banners.

Ett av de mest populära annonsverktyg för bl a webbutiker är Google Shopping. Här kan era produkter synas ovanför sökresultaten med bildannonser när sökaren sökt efter era exakta produkter.

Youtube känner de flesta till. Via Googles Videonätverk så kan en film om er verksamhets tjänster och produkter visas för relevanta videotittare.

background

Läs mer om vilka fördelar ni som annonsör på Google erbjuds!

Ni når er målgrupp

Google Ads, tidigare känt som AdWords hjälper er verksamhet att nå er exakta målgrupp. Då 80% av alla sökningar online i Sverige sker på Google så ser vi till att ni syns på rätt plats vid rätt tillfälle.

Annonseringen är mätbar

Google Ads samlar in all mätbar data ifrån er annonsering. Varje klick, visning, CTR, kostnad per klick, målgrupp och konvertering samlas in och tydliggörs för dig som kund i en rapport.

Det är kostnadseffektivt

Eftersom att ni endast betalar när någon klickar på era annonser så är detta extremt kostnadseffektiv till skillnad från övrig annonsering i bl a print där man inte får något garanterat utfall.

Sök, display, shopping och video?

Googles nätverk är gigantiskt. Ni kan som annonsör genom Google Ads nå ut på partnersidor såsom Youtube med en video, partnersajter med bildannons och även i Googles shoppingätverk om ni exempelvis driver en e-handel.

CTR & CPC

När ni annonserar på Google så samlas det in data som avgör vilken kvalité annonserna innehar mot sökaren. Genom löpande effektivisering så ser vi till att öka er CTR samtidigt som CPC kostnaderna minskar. Allt för att ge er fler konverteringar.

Varför anlita oss?

Vi på Quality Media erbjuder Google Ads annonsering helt fritt från bindnings- och uppsägningstider där kvalitén i vårt arbete skapar en långvarig relation. Vill du veta mer eller ta kontakt med oss? Fyll då i nedanstående formulär.

background

Är er hemsida Google anpassad?

Testa er hemsida här och ta reda på svaret.

Våra kunder finns i hela Sverige och vi jobbar utifrån Stockholm.

Vill du höra hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation eller telefonmöte.

Stäng

Ringvägen 100
118 60 Stockholm

Anton Wickman
E: anton@qualitym.se
T: 0729 65 54 04

Jimmy Sorvari
E: jimmy@qualitym.se
T: 0721 87 43 69

Vill ni kontakta oss för ett möte eller höra er för så är ni alltid välkomna att ringa eller mejla oss. Vi svarar snabbt!

Vi har öppet alla vardagar 08:30 - 17:00.